Hej alle RunForYous kunder vedrørende Hamburg Marathon 2020

I Tyskland er der meldt ud, at der er indført forbud mod arrangementer med deltagelse af over 5.000 mennesker foreløbig indtil den 24. oktober 2020 på baggrund af Coronakrisen.

Straks der høres nyt fra Hamburg Marathon, kommer jeg tilbage til jer alle omkring ændringen af dette arrangement.

I mellemtiden, hold jer skarpe og i god form 😊

Stay safe – stay homeSeneste nyt fra 22/4 2020hamburg marathon logo

Hamburg Marathon 2020


NY DATO FOR HAMBURG MARATHON efter udskydelse grundet Corona-krisen. Arrangørerne bag Hamburg Marathon har nu fastlagt en ny dato for året løb - søndag den 13. sep. 2020.

RunForYou tilbyder grupperejse til Hamburg Marathon søndag den 13. september 2020. Hamburg Marathon er blandt danskernes foretrukne forårsmaratonløb. Hamburg Marathon i foråret og Berlin Marathon i efteråret, er år efter år de mest populære danskerløb i Tyskland. Hamburg Marathon er organisatorisk helt i top. ”Ordnung muss sein” Væskedepoter en masse og fantastisk opbakning på ruten af en million tilskuere og underholdning med live-musik etc. Run the Blue Line!

I lighed med tidligere år tilbyder Hamburg Marathon også denne gang halvmaraton for alle og stafetmaraton for fire løbere. Disse to løb er for længst udsolgte. Vi kan håbe, at Coronakrisen åbner op for tilmelding til disse to løb igen, idet den nye dato for løbet formentlig vil minimere deltagerantallet kraftigt, da nogle overflytter til 2021 og andre får betalingen tilbage. Vi får se!

Ruten der er forholdsvis flad har som de seneste år start og mål ved messecentret og bringer dig gennem det store havneområde og blandt andet også langs Elben og om Aussenalstersøen.

RunForYou har i 2020 givet genvalg til Mövenpick Hotel Hamburg, som er et firestjernet hotel centralt placeret kun et stenkast fra startområdet ved messecenteret på Karolinenstrasse, så det giver andre sociale muligheder før og efter løbet. Vi tilbyder igen aftenbuffet på hotellet lørdag aften.
Læs mere i rejseprogrammet her ude i siden.

* Startnummer køber man selv via Hamburg Marathon → www.haspa-marathon-hamburg.de

facebook
 • Fakta om Hamburg Marathon 2020

  flag  HAMBURG MARATHON 2020

  Løbsdato: Den 13. september
  Starttid halvmarathon: kl. 8:25
  Starttid marathon: kl. 9:30
  Tidsgrænse marathon: 6 timer 20 min.
  Temperatur: Ca. 14° - 16°
  Tidstagning: ChampionChip
  Antal løbere: 11450 (i 2013)
  Ruten: Relativt flad og hurtig (nogle svage stigninger)
  Underlag: Asfalt
  Eksisteret siden: 1986
  Rekord mænd: 2:05:30
  Rekord kvinder: 2:24:12

facebook share berlin marathon

Copyright © RunForYou | Cookies- og Privatlivspolitik | Powered by iD CMS