Efter en endelig aflysning af Hamburg Marathon her i 2020 grundet Covid-19 er det nu tid til at tilmelde sig Hamburg Marathon 25.4.2021.
Nærmere følger.

Efter en endelig aflysning af Berlin Marathon her i 2020 grundet Covid-19 er det nu tid til at fokusere på Berlin Marathon 26.9.2021.
Nærmere følger.


❖ Se kampagnevideo 2017 ❖


Relevante informationer

Bemærk:
Vores rejser er ikke kun for løbere, men også for andre medrejsende, såsom ægtefæller og børn m.fl.

Booking af maratonrejse
Booking af maratonrejser hos RunForYou kan foretages på websitet ved angivelse af de oplysninger vi beder om i vores Betalingsformular. Når du har udfyldt vores formular og trykker "Betal depositum" eller "Betal rejse" modtager du en kopi af den gennemførte handling via email, og derefter modtager RunForYou også en kopi i samme tidsrum. I bunden af den email du modtager står de aktuelle betalingsbetingelser der gælder for lige netop den rejse du booker.

Rest-betaling
Hvis din første betaling var et "depositum", skal du nu i toppen af formularen vælge at du har betalt depositum, udfylde formularen, og derefter trykke på "Betal rejse". Her sker nu den samme procedure som ved betaling af depositum, og du modtager igen en kopi af den formular du har udfyldt.

Afbestilling af maratonrejse
Rejsen arrangeres som en grupperejse, og der kan derfor ikke ændres i datoer eller foretages andet hotelvalg. Hvis du afbestiller rejsen tilbagebetales indbetalt depositum IKKE. Ved afbestilling op til ca. 1 måned før afrejse vil det være muligt at modtage de indbetalte beløb retur - dog ikke beløb svarende til depositum - såfremt du eller vi kan finde en anden, som vil overtage pladsen og eventuelt købt startnummer. Vi kan p.t. ikke tilbyde afbestillingsbeskyttelse, men vær selv opmærksom på, hvordan du er dækket gennem egne forsikringer, både for så vidt angår almindelig rejseforsikring, bagage- og ulykkesforsikring og sygeforsikring.
Vi anbefaler at du downloader og læser vores forretningsbetingelser i den fulde version.

Copyright © RunForYou | Cookies- og Privatlivspolitik | Powered by iD CMS