SÅ er det nu du skal tilmelde dig SMT Mallorca Træningstur 2019 :D
Turen er for alle SMT-Medlemmer og på ALLE niveauer og distancer du kan have lyst til :) Vi glæder os til en fantastisk tur sammen!

Læs mere »

RunForYou tilbyder grupperejse til Hamburg Marathon, søndag den 28. april 2019. Vi har valgt at gentage succesen med hotellet fra 2018, nemlig Mövenpick Hotel Hamburg, som ligger et stenkast fra startområdet.

Læs mere »

RunForYou tilbyder IKKE rejse til Stockholm Marathon 2018.
Vi har valgt at bruge kræfterne anderledes i år og arbejder på at komme stærkt tilbage med en tur i 2019.

RunForYou har booket de fantastiske lokaliteter på Leonardo Hotel Berlin, Wilmersdorfer Strasse 32, 10585 Berlin. Hotellet ligger tæt på start til Frühstückslauf lørdag fra Schloss Scharlottenburg til Olympiastadion.

Læs mere »

❖ Se kampagnevideo 2017 ❖


Relevante informationer

Bemærk:
Vores rejser er ikke kun for løbere, men også for andre medrejsende, såsom ægtefæller og børn m.fl.

Booking af maratonrejse
Booking af maratonrejser hos RunForYou kan foretages på websitet ved angivelse af de oplysninger vi beder om i vores Betalingsformular. Når du har udfyldt vores formular og trykker "Betal depositum" eller "Betal rejse" modtager du en kopi af den gennemførte handling via email, og derefter modtager RunForYou også en kopi i samme tidsrum. I bunden af den email du modtager står de aktuelle betalingsbetingelser der gælder for lige netop den rejse du booker.

Rest-betaling
Hvis din første betaling var et "depositum", skal du nu i toppen af formularen vælge at du har betalt depositum, udfylde formularen, og derefter trykke på "Betal rejse". Her sker nu den samme procedure som ved betaling af depositum, og du modtager igen en kopi af den formular du har udfyldt.

Afbestilling af maratonrejse
Rejsen arrangeres som en grupperejse, og der kan derfor ikke ændres i datoer eller foretages andet hotelvalg. Hvis du afbestiller rejsen tilbagebetales indbetalt depositum IKKE. Ved afbestilling op til ca. 1 måned før afrejse vil det være muligt at modtage de indbetalte beløb retur - dog ikke beløb svarende til depositum - såfremt du eller vi kan finde en anden, som vil overtage pladsen og eventuelt købt startnummer. Vi kan p.t. ikke tilbyde afbestillingsbeskyttelse, men vær selv opmærksom på, hvordan du er dækket gennem egne forsikringer, både for så vidt angår almindelig rejseforsikring, bagage- og ulykkesforsikring og sygeforsikring.
Vi anbefaler at du downloader og læser vores forretningsbetingelser i den fulde version.

Copyright © RunForYou | Cookies- og Privatlivspolitik | Powered by iD CMS