Cookies | Vejledning | Betingelser | Politik

RunForYou's brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Tilmelding til nyhedsbreve - denne cookie udløber efter endt session
  • Ved kommentarer til maratonrejser - denne cookie udløber efter endt session
  • Tekniske funktionaliteter, så vi kan huske dine præferencer
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.
  • NB. Websites med knappen "Synes godt om" medfører ikke, at Facebook gemmer en cookie på din computer, den får du hos facebook.com

    Oversigt med link til teksten her under:

    1. Ejeroplysninger
    2. Hvad er Cookies?
    2.1 Så lang tid opbevares cookies
    2.2 Sådan sletter du cookies
    2.3 Sådan undgår du cookies
    2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
    2.5 Gemius (trafikmåling)
    2.6 Google Analytics (trafikmåling)
    2.7 Annoncenetværk
    3. Brug af personoplysninger
    3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
    3.2 Beskyttelse af personoplysninger


    1. Ejeroplysninger

    Dette website udbydes af:

    JAN ENGEMAND
    VESTERLED 3
    8600 SILKEBORG
    Telefon: 2675 4900
    Email: jan@runforyou.dk

    2. Cookies

    Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

    2.1 Så lang tid opbevares cookies
    Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

    2.2 Sådan sletter du cookies
    Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

    2.3 Sådan undgår jeg cookies?
    Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

    2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
    Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om geografi og interesser på vore brugeres færden på hjemmesiden for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

    2.5 Gemius (trafikmåling)
    Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

    Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

    Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

    2.6 Google Analytics (trafikmåling)
    Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 

    Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    2.7 Annoncenetværk



    Websitet anvender følgende annoncenetværk:

    • [LISTE OVER VORES ANNONCENETVÆRK: = 0]

    Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

    3. Brug af personoplysninger
    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

    Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

    3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
    Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos RUNFORYOU, skal du rette henvendelse på jan@runforyou.dk eller telefon 2675 4900. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

    3.2 Beskyttelse af personoplysninger
    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

    Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

    Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er FDIM, Bredgade 33A, 1260 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS på e-mailadressen netsoftware@gemius.dk eller telefon: 39 200 440

    Kreditering og link

    Tak til Minecookies.org for ovenstående tekst/skabelon til cookie- og privatlivspolitik. Skabelonen kan frit anvendes under gældende betingelser som der kan læses mere om på dette link Creative Commons Navngivelse 3.0 Unported License.

    NB. RunForYou har tilpasset teksten i forhold til websitet, samt overstreget ikke relevante punkter.


    Yderligere information:

    Vi vil gerne tilbyde en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. Derfor anvender vi måske teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Vi indsamler denne information ved hjælp af cookies. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din computer. Det betyder i praksis, at vores hjemmeside kan huske dig når du besøger hjemmesiden ad flere omgange, og at vi kan indhente statistik som fortæller, hvordan du og andre brugere anvender hjemmesiden.

    Vi anvender måske cookies fra Google Analytics. Det hjælper os med at finde ud af, hvilke dele af vores hjemmeside du ser, når du klikker dig rundt.
    Hvis det er overstreget i toppen af denne side, så bruger vi ikke Google Analytics lige pt. på hjemmesiden.

    Med venlig hilsen
    Jan Engemand
    www.runforyou.dk

    Copyright © RunForYou | Cookies- og Privatlivspolitik | Powered by iD CMS